Nieuws

Lochem

Na de wedstrijd van Putten hoefden we na het gebruikelijke onderhoud aan de machine niet veel bijzonderheden uit te voeren. Bijna het hele team is de zondag erna op vakantie gegaan en in de week voor Lochem weer terug gekomen.
Het mooie was dat we tijdens de vakantie kregen te horen dat eindelijk de teamkleding binnen was, daar zijn we dan ook zeer content mee.We waren al op tijd aanwezig in Lochem, de berichten waren op zich best wel redelijk te noemen en op de paar buitjes na werd het ook een prachtige wedstrijd. 
De Light Modified reed als 4e klasse en wij als 9e in de klasse, zodat we mooi de gelegenheid hadden om te kijken hoe de Modified, Pro Stock en de Two Wheel Drive klassen het deden, hoe de baan zich houd, en de deelnemers in de klasses voor ons het doen.
Ook nu ging het op toeren en weg rijden weer super, maar je hoort gewoon tijdens de run de toeren iets zakken, houd wel vast maar je mist dan toch een stukje vermogen, en dat willen we er toch wel heel graag bij hebben.
De trekker was ook niet geheel rustig, en we zijn nu toch wel serieus aan het stoeien met het vinden van de juiste bandenspanning, want dit is wel heel belangrijk om goeie runs te maken.
Uiteindelijk met een afstand van 79,64 meter geëindigd, als 8e in de klasse, maar we weten dat er meer in zit.

We willen toch proberen om de laatste runs van dit jaar een paar zaken op de rit te krijgen, en zijn dan ook druk om de puntjes op de i te krijgen, dus hebben we nog huiswerk te doen. 
We hebben de eerste controles uitgevoerd, motorisch dik in orde, alleen de koppeling niet, we kregen de machine na de run al slecht uit de versnelling, en nu blijkt het ook wel waarom, er moeten nog wat reparaties uitgevoerd worden alvorens we naar Zele kunnen 15 Augustus om een demo te rijden, en wat voor ons een mooie gelegenheid is om de de afstelling weer bij te stellen, en extra runs te maken.
Daarna volgen dan nog Tractorpulling Alphen en Tractorpulling Bakel waarna seizoen 2014 alweer voorbij is.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates free. © Stichting Pulling Team Vos